Algselt oli mul plaanis teha Caesari salatit, kuid kuna Rimis ei olnud rooma salatit ja ma unustasin hapukoore osta, siis improviseerisin külmkapis olevatest ainetest midagi sarnast. Saadud portsjonist jagub kahele sööjale.
1 kanafilee
250g tomateid
pott lehtsalatit
2 saiaviilu
Kastmeks:
5 spl keefirit
8 spl majoneesi
1 tl sinepit
küüslaugusoola
küüslaugupipart
paprikapulbrit
Sega omavahel kokku kõik kastme koostisaeined ning jäta seisma. Tükelda saiaviild ning pane mõneks minutiks ahju, et need krõbedaks muutuksid. Prae samal ajal kanafilee, maitsesta kanamaitseainega ja lase jahtuda. Haki salat ja tomat ning pane kaussi. Lisa jahtunud kana, vala peale kaste. Vahetult enne serveerimist lisa saiakuubikud, et need läbi ei vettiks.
No comments:
Post a Comment