Saturday, March 26, 2011

Soe köögiviljasalat kanaga

Kevadel tahaks ikka midagi kergemat!

Vaja läheb:
pakk mingeid külmutatud köögivilju praadimiseks (minul oli mingi segu: koorega kartulid, oad, mais, suvikõrvits)
kirsstomateid
1 suvikõrvits
1 paprika
1 sibul (mille mina unustasin)
400 g kanafileed

Prae külmutatud köögiviljad ja kanafilee. Sel ajal võiksid lõigata paprika viilakaid, koorida suvikõrvits ja lõigata see ringikesteks. Lõika tomatid pooleks ja lõika ka sibularõngaid. Seejärel kalla kõigepealt juba praetud köögiviljad ahjuvormi, sinna peale kanafilee, seejärel laota sinna ühtlaselt tomatid, suvikõrvitsa viilud ja sibularõngad. Raputa peale maitseaineid ning topi kõik ahju umbes pooleks tunniks 190 kraadi juures.
Poole tunni pärast on sul söömisvalmis parajalt vürtsikas salat :)


No comments:

Post a Comment