Saturday, July 9, 2011

Toorjuustu šokolaadi tort maasikatega

500 g maitsestamata toorjuustu
100 g valget šokolaadi
100 g tumedat šokolaadi
100 g piimašokolaadi
100 ml vahukoort
4 spl suhkrut
1 biskviittordipõhi (3kihiline)
100g mandlilaaste
maasikaid

Püreesta enamus maasikaid ühe supilusikatäie suhkruga ning jäta mõned marjad kaunistamiseks alles. Vahusta vahukoor ülejäänud suhkruga, sega hulka toorjuust ning sulatatud valge šokolaad.
Määri esimesele kihile maasikamoosi ja selle peale toorjuustukreemi. Korda sama kahe järgneva kihiga. Aseta kook 2-3 tunniks külmkappi tahenema.
Mõne aja möödudes vala kook üle sulatatud tumeda ja piimašokolaadi seguga. Kaunista kook maasikate ja mandlilaastudega.


Koogiidee pärineb Postimehe Teeme ise! rubriigist. Kook ei tulnud väga magus, kes šokolaadi ei armasta, võib katte ära jätta, sest kook on ka ilma selleta hea. Tõelistele magusasõpradele aga soovitaks Mississippi mudakooki, see võtab kindlalt magusaisu ära. ;)

No comments:

Post a Comment